Thursday, 17 December 2009

BENGKEL GERAK KERJA BAHAGIAN PENGURUSAN HARTANAH

Bengkel Gerak Kerja Bahagian Pengurusan Hartanah telah diadakan pada 5-7 November 2009, Venue di Impian Morib, Banting. Bengkel Gerak Kerja tersebut telah dihadiri oleh Sepasukan Pegawai Teknikal Daerah di 5 Zon dan disertai oleh Ketua Bahagian Pengurusan Hartanah, Azura Ismail dan Ketua Unit Hartanah, Pn Noor'Ain bt Mohd Annoer. Kakitangan Sokongan yang turut hadir ialah Pn Siti Faiza bt Supandi selaku PT Bahagian dan juga PT Unit Sementara iaitu Cik Noorfadila Shoaib.


Alhamdulillah, kelima-lima Modul yang telah drangka telah dibincangkan sepenuhnya di dalam Bengkel Gerak Kerja Tersebut yang telah dijalankan sebanyak 5 Sessi.Antara Modul yang dibentangkan dan dibincangkan ialah Peranan-peranan dan Fungsi Bahagian, Sasaran Kerja Tahunan 2010 dan carta alir gerak kerja bagi memantapkan lagi fungsi bahagian.

KBPH terkini sedang dalam penyediaan deraf akhir untuk Penyediaan Dokumentasi perkara-perkara yang dibincangkan tersebut untuk dijadikan Garis Panduan Pegawai pegawai dan kakitangan Bahagian. Dianggarkan bahawa garis panduan tersebut akan dipublish untuk tujuan pengenalan selewat-selewatnya pada minggu terakhir Disember 2009.

-Sama-sama memajukan Fungsi Bahagian-

No comments:

Post a Comment